Colocador de productes financers i inversions borsàries. (el que en anglès es diria Broker). nascut el 1967, la generació probablement més malaguanyada del s XX. 2 fills dels que sort n`he tingut.

Sunday, January 14, 2007

Chamb festa. Les imatges.

6 Comments:

Blogger Dessmond said...

Carambes, això sembla l'ambient de Les Rambles en hora punta.
Per cert, la del petó no serà la cosineta Pepa?

7:03 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Redeu, redeu, redeu, benvolgut Chamb, ara hauria de celebrar l'aniversari amb els blocaires... I apa, vinga festa, que collons!

9:06 PM

 
Blogger Oriol said...

la fotografia del llit plè de roba és molt significativa.

11:44 AM

 
Anonymous Anonymous said...

(segon intent, a veure si ara tinc més sort i es publica)

Per si hi ha algú interessat (que segur que sou uns quants) aquí va la crònica de la festa escrita per una que va tenir el privilegi de viure-la en viu i en directe. Sé que arriba amb un parell de dies de retard, però culpeu a en Chamb: fins ara no he recuperat suficients neurones com per recordar on tenia l'ordinador.

Anem per parts:

- catering: excellent com sempre. Quantitat i qualitat admirables.

- begudes: impresionant display de riojes bons (reserves a dojo, que el "cumpleañero" és del morro fi i cartera esplèndida), whiskies i material per tenir el got ple de gintònic tota la llarga nit. L'amic Enric fent de barman va estar impagable.

- mag: espectacular. Entre molts altres jocs, a un amic meu li va fer desapareixer cigarrets encesos per la camisa i apareixer mocadors de la màniga i jura que no va notar el truc. Jo estava al costat i tampoc vaig enxampar-lo.

- altar major: presidint la festa, i omnipresent en tot moment, va estar la bota-fetiche hàbilment robada nits abans a la reina del gomet a l'esquena. Convenient situada entre un retrat de la filla i un Hulk de plàstic (vull pensar que del fill), donava just la imatge del que és la vida del Chamb.

- regals: no es pot dir que fossim especialment ocurrents. Personalment sóc responsable d'un llibre repetit, i al menys d'una corbata també repetida. Ser més original és un dels dos bons propòsits per la propera Chamb-festa.

- La princesa inca: no us explicaré res, les fotos parlen per si soles i només a en Chamb li correspon explicar detalls. Només us diré que el tema promet grans posts futurs. No perdeu la pista...

- resta de personal: campi qui pugui!! O l'alcohol em va afectar més de l'habitual o juraria que vaig veure a noies enrollant-se amb més d'un, i a l'inversa. Potser hi havia varies bessonades i no m'en vaig enterar. En un moment donat vaig tenir la sensació de que era l'única de la festa que entrava sola al lavabo...

- Unic error: el meu, d'anar-hi acompanyada per un amic. Heus aquí el segon bon propòsit per la Chamb-party de l'any 2008.

En resum: Felicitats Chamb, i que segueixi la festa!!

11:55 PM

 
Blogger Candela said...

Oooohhhhhhh...Si hagués sabut que anava un mag... 'encantennnnnnnnnn!!!!!!

No, de debó, així que superi aquesta fòbia social que em paral.litza m'apuntaré a totes les festes i trobades que feu. Poc a poc.

Molt maques les amigues.

10:04 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Jo em quedo amb l'ampolla de Gramona Imperial a la capçalera del llit.Tot i que la festa fa molt bona pinta!!!Felicitats!!

5:14 PM

 

Post a Comment

<< Home