Colocador de productes financers i inversions borsàries. (el que en anglès es diria Broker). nascut el 1967, la generació probablement més malaguanyada del s XX. 2 fills dels que sort n`he tingut.

Monday, January 01, 2007

El missatge més estupid

Aquests dies tots hem rebut dotzenes de missatges festius. Tots en tenim de tota mena. A mi n`hi han uns que m`arriben a l`ànima; son aquells que posen el nom del remitent al final del missatge perque tenen por que molts de qui el rebin ja els hagin borrat de la memòria.

Jo hi he esmerçat moltes estones, però puc dir ben orgullós que tots els he enviat de manera personalitzada. He escrit, amb més o menys gràcia, un missatge per a cada persona o familia. Tampoc tenia gran cosa a fer, això també és cert.

Voldria només enmarcar el que he trobat més horrorós dels que he rebut. No intenteu superar.lo perque és impossible. Ahí va l`esperpent;

"Con una gamba y un mejillón
te regalo un besucón.
Con un percebe y mi amistad,
la feliz navidad.
Y con mi cariño, que vale un huevo,
el feliz año nuevo.
FELIZ 2007, BESOS"Mentre hi hagi gent capaç d`escriure això y personatges com Julián Muñoz, hi ha esperança contra l avorriment.

Bon any.

3 Comments:

Anonymous escarabat said...

L'associació de coleòpters desequilibrats vem decidir en una assamblea extraordinària que ni enviaríem cap missatge (i menys, cutre) i que no en respondríem cap.

És millor no fer res, que fer el ridícul.

8:37 PM

 
Anonymous masam said...

És millor fer el que vam fer tu i jo chamb, dirli a cadascú la seva.

El missatge en qüestió és horrorós, però el de Saddam té la seva part de gràcia... xDD "Hola soy Saddam! Qué haces para fin de año? Es que estoy colgao!"

3:55 PM

 
Blogger Candela said...

Osti, no és el que et vaig enviar jo?? jajaj

6:36 PM

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home